Bathroom dreams....

source: Corvelyn- realisatie Vlassak Verhulst
Na de aankoop van ons herenhuis zo'n 5 jaar geleden wisten we dat er enkele structurele verbouwings- & veranderingswerken op de planning stonden. Ondertussen zijn er al heel wat projecten uitgevoerd, maar een nog (niet onbelangrijk) volgend project dient zich aan, namelijk onze master bedroom/bathroom ! We hebben het geluk één grote ruimte te hebben om zowel slaapkamer als badkamer onder te brengen. We hebben lang getwijfeld om 2 aparte ruimtes te creëren, maar we zijn er nu toch van overtuigd dat het geen zin heeft deze 2 te scheiden omdat we toch wel houden van de grote ruimte en laten die dus liever als één geheel functioneren.
source image: unknown

Omdat we beiden vinden dat dit toch een herbronningsruimte moet worden is dit vanwege de belangrijkheidsgraad als één van de laatste projecten doorgeschoven, juist omdat we dit echt perfect willen doen.Het is heel bizar dat als we voor klanten de keuzes moeten maken voor materialen, stoffen en indeling het vanzelf gaat en als we voor onze privéwoning moeten beslissen er precies nooit vlugge beslissingen kunnen gemaakt worden....Wij zijn dus blijkbaar zelf heel kritische klanten ! We hebben wel in grote lijnen al uitgewerkt hoe ons 'walhalla' eruit moet zien, de volgende stap is (inderdaad...) beginnen ! Omdat we weten dat dit (terug !) heel wat breekwerk en stof met zich meebrengt zien we er een beetje tegenop.We hebben namelijk al een hele reeks afbraakwerken achter de rug en spreken dus uit ervaring...We weten ook heel erg goed wat we willen en voor de 'uitvoerders' moet dit volgens mij een hele opdracht zijn... We weten bijna zeker dat we voor de zeer lichte, witte uitvoering gaan...Al onze andere ruimtes zijn heel stemmig 'gekleurd' en we willen voor onze slaapkamer een totaal een ander sfeer....We zijn dus in grote lijnen op goede weg voor wat betreft de kleur- & materiaalkeuze.


source: Lefèvre Interiors
Ik troost mij met de gedachte dat ik achteraf vanuit mijn 'nieuwe' bad de hele kamer in al haar glorie mag aanschouwen, denkend aan wat 'weeral' achter ons ligt, mijmerend over 'alweer' een volgend project.... want: (zoals velen onder jullie waarschijnlijk al weten...) het interieur van een decorateur is nooit af: het kan altijd weer beter en mooier....source: Garnier Antiques:  badkamer van Brigitte & Alain Garnier: 


realisatie Corvelyn - renovatie architect Bernard De Clerck
Reacties

 1. Zoals je zegt Sabine, een interieur van een decorateur is nooit af!
  Dank om een foto van Lefèvre Interiors op te nemen in deze post! Veel success met de badkamerintichting!
  Prettig weekend.
  Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Excellent post I must say.. Simple but yet interesting and engaging.. Keep up the awesome work!

  online pharmacy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat de keuze om het één ruimte te laten zijn de enige juiste is. Kijk voor inspiratie ook maar eens hier: http://rocabathrooms.nl/our-products/everything-bathrooms-2012
  Mvg. David

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts